جزیره کبوتر (Pigeon Island) با ظاهر درخشانش، میتواند نماد کوش آداسی باشد. منظره چشمنواز جزیره، همراه با جلوههای وسیع نور خورشید توجه هر گردشگری را جذب میکند.
جزیره کبوتر (Pigeon Island) با ظاهر درخشانش، میتواند نماد کوش آداسی باشد. منظره چشمنواز جزیره، همراه با جلوههای وسیع نور خورشید توجه هر گردشگری را جذب میکند. این جزیره به خاطر اینکه در مسیر مهاجرت پرندگان مختلف قرار دارد به عنوان جزیره پرندگان نیز شناخته میشود. در دوره عثمانی، نام این جزیره به شهر داده شد و شهر به نام "Kusadasi" (جزیره پرندگان) نامگذاری شد. از آن زمان، نام این جزیره به "جزیره کبوتر" تغییر یافت. در دوران امپراتوری عثمانی و پیش از آن این جزیره به خاطر موقعیت استراتژیکش در حفاظت از سواحل یا جلوگیری از حملات دریایی کاربرد نظامی داشت. از قلعه بیزانتی بر فراز صخرهها، برای دفاع برابر دزدان دریایی استفاده میشد، و به نام "قلعه دزدان دریایی" شناخته میشود.
جزیره کبوتر، بر خلاف نام آن، در حال حاضر با یک آب بند به خشکی متصل است. مکانی ایدهآل برای آرامش در پناه قلعههای سربرافراشته. میتوانید روی آبهای شفاف کوش آداسی قایقرانی کنید یا در یکی از رستورانهای ساحل بنشینید و از غذاهای دریایی تازه و یا سایر غذاهای محلی سواحل دریای اژه همراه با مناظر چشمنواز کوش آداسی لذت ببرید.
جزیره کبوتر در شهر، نزدیک به بندر است. پس میتوانید از پیادهروی در ساحل لذت ببرید یا از آنجا که ساحل Ladies Beachدر مسیر است، میتوانید سوار مینیبوسهای مرکز مسافرتی Ladies Beach که هر پنج دقیقه یکبار از سنتروم میآیند، بشوید.
با وجود اینکه شبه جزیره کبوتر با یک مسیر مصنوعی به طول 350 متر به کوشآداسی در استان آیدین وصل می شود. نام جزیره کماکان روی این منطقه مانده است.
در جزیره نزدیک به بندر کوشآداسی، قلعهای قرار دارد که دیوارهای آن به دست الیاس آقا ساخته شده اما قلعه به فرمان دریاسالار عثمانی حیدرالدین بارباروسا (c. 1478– 1546) بنا شده است. دیوارهای بیرونی با 3 متر ارتفاع کاملاً جزیره را احاطه کردهاند. این دوارها به منظور جلوگیری از هجوم جزایر در طول شورش یونان اورلوف (1770) بنا شدند. سنگ بکار رفته در بنا از معدنی درYılancı burnu واقع در کوشآداسی تامین شده است. دروازه قلعه در جهت شرق در جنوب قلعه قرار دارد و با دو برج محافظت می شود. برج شمالی شکل پنج ضلعی دارد در حالیکه برج جنوبی استوانهای است. نوشته سردر دروازه قلعه مفقود شده است و تنها جای خالی آن دیده میشود. در برج شمالی کتیبهای چهارخطی به تاریخ 1826 میلادی (1242 هجری) قرار دارد.